Úvod » NEERA - sirup k detoxikaci » Puris AG - Neera detox.kůra sirup - 0,5 l


        

Puris AG - Neera detox.kůra sirup - 0,5 l

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 1790
EAN kód: 9002823001050
naše cena:
590 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

Neera - Madal Bal - stromový sirup - výborná detoxikační kůra

Lidské tělo má zázračnou schopnost vyléčit a očistit samo sebe. Bohužel, v dnešním světě je většina toho, co konzumujeme, pro tělo zbytečné, ne-li přímo škodlivé – nasycené tuky, nadmíra bílkovin, různé konzervační látky a chemické přísady. Řada chemikálií a toxinů se také nachází přímo v našem přirozeném prostředí, odkud se do našeho těla dostávají dýcháním, pokožkou či zažívacím ústrojím. Tento toxický náklad může ohrozit naše zdraví. Přírodní kúra neera® účinně pomáhá tělu zbavit se těchro toxických látek. Vedlejším, ale vítaným účinkem NEERA kůry je přirozeně snížení nadváhy.

NEERA Detox kúra je prověřený léčebný program, který obnovuje tělu jeho optimální zdraví. Obsahuje pouze přírodní složky, žádné umělé přídavky, barviva ani konzervanty. NEERA Detox kúra je naprosto bezpečná, pokud se provádí podle návodu.

Základem je vynechání veškeré pevné stravy. Místo ní konzumujeme pouze:

* Nápoj NEERA
* Čistou vodu
* Slabé bylinkové čaje a slanou vodu.

Během kúry pijeme nápoj neera® – směs vody, čerstvě vymačkané citrónové šťávy, kayenského pepře a Madal Bal Přírodního stromového sirupu:

• Madal Bal Přírodní stromový sirup je pečlivě vyvážená směs nejčistší mízy jihoasijské palmy arenga a nejkvalitnějšího kanadského javorového sirupu stupně C+. Javorový sirup dodává během kúry energii ve formě snadno stravitelných cukrů a palmový sirup zajišťuje bohatý přísun minerálů.
• Citrónová šťáva je po tisíciletí používaná pro své léčebné účinky. Kyselost šťávy má alkalizační efekt na tělo a pomáhá mu rozložit tuky a hlen. Citrónová šťáva je také zdrojem velkého množství antioxidantů a vitamínu C.
• Kayenský pepř je významný metabolizant. Zrychluje tělní oběh a pomáhá tak čistícím účinkům citrónové šťávy.
• Čistá voda je samozřejmě nejdůležitější přísadou. Voda dopraví ostatní složky nápoje do celého těla, dopřává organismu "vnitřní koupel" a odplavuje veškeré uvolněné odpadní látky a toxiny.

Příprava nápoje Neera (2 litry nápoje):
1,5 dl čerstvě vymačkané citrónové šťávy (3-4 citróny)
1,5 dl Madal Bal Přírodního stromového sirupu
cca 1/2 kávové lžičky kayenského pepře (nebo méně - podle chuti)
1,7 l čisté vody
Smíchejte citrónovou šťávu, Přírodní stromový sirup a kayenský pepř např. ve skleněném džbánku a přidejte vlažnou vodu (pokud chcete, můžete použít studenou, nebo naopak v zimě teplou). Používejte čerstvé citróny (nejlépe Bio), ne koncentrovanou citrónovou šťávu!!!


Balení obsahuje: 500 ml Madal Bal přírodní stromový sirup, 20g kayenského pepře, leták s podrobným popisem kúry

Složení: 4 druhy palmových sirupů, kanadský javorový sirup C+

O výrobě sirupu:
Tento jedinečný sirup byl vyroben ve Švýcarsku z čistého kanadského javorového sirupu stupně C+ a několika druhů palmových sirupů z Jihovýchodní Asie. Trvalo 5 let a tisíce testů než byla vytvořena směs dokonale odpovídající potřebám NEERA Detox kúry.

Klíčovou složkou Madal Bal stromového sirupu je bohatý podíl esenciálních minerálů. Javorový sirup je bohatý na hořčík a zinek, dva prvky, které v palmovém sirupu nejsou téměř vůbec zastoupeny. Palmový sirup naopak obsahuje velké množství draslíku a vápníku, dva prvky nezbytné pro správné fungování buněk, a proto důležité při pročišťování. Jsou-li tyto dva sirupy smíchány ve správném poměru, vznikne unikátní Madal Bal přírodní stromový sirup, jehož složení je téměř dokonale vyvážené pro lidský organismus.

Pro výrobu Madal Bal přírodního stromového sirupu použita pouze míza ze stromů rostoucích v přírodním prostředí bez chemikálií. Proces sběru a výroby je náročný a nekompromisní. Javorové stromy musí být alespoň 40 let staré, než jsou naříznuty. Jeden konkrétní druh javoru (v angličtině Bird´s Eye Maple) z asi 75 druhů, které v Kanadě rostou, produkuje mízu jen v období 4-6 týdnů během března a dubna. V té době jsou lesy pokryty ještě silnou vrstvou sněhu, a tak je sběr mízy studeným a drsným úkolem. Každé ráno je míza sbírána do věder pověšených na stromě. Je přenesena do budovy, kde je zahřívána nad dřevěným ohněm tak dlouho, dokud nezhoustne do konzistence sirupu. Míza je zahřívána a koncentrována proto, aby se zabránilo zkažení sirupu. Na 1l sirupu je třeba 40 - 50 l sladké mízy. To je množství, které jeden strom vyprodukuje za jeden rok. Madal Bal přírodní stromový sirup je složen jen z tmavého javorové sirupu typu C+, který je nejméně upravený a nejbohatší na esenciální minerály.

Získávání palmového sirupu je neméně náročné, vzhledem k tomu, že každý den se musí trochu naříznout kvetoucí stonky stromu. Míza je pak sbírána ze stonků. Tento choulostivý, pracný úkol efektivně shromažďuje tu nejsilnější životní energii rostliny, mízu, která by se jinak změnila v ovoce stromu (např. kokosy). Tato míza je pak zahřívána nad otevřeným ohněm a tím jemně zahušťována, aby se zabránilo fermentaci.

Madal Bal přírodní stromový sirup obsahuje mízu z několika druhů palem jihovýchodní Asie: kokosové palmy, palmy arenga, palmy kitul z deštných pralesů, palmy nipah z bažin a mokřadů a palmy palmyra ze severní Šrí Lanky. Madal Bal používá jen palmový sirup získaný na malých rodinných farmách technikami naučenými a sledovanými mezinárodními pomocníky. Tento intenzivní způsob produkce je určitě mnohem dražší než pěstování na velkých plantážích, zajišťuje však organický sirup nejvyšší kvality a pomáhá místní společnosti v rozvoji podporou rodinných podniků.

Upozornění:
Kůra není vhodná pro lidi trpící anorexií či poruchami metabolismu. Trpíte-li jakýmikoli vážnějším onemocněním nebo jste na pochybách, poraďte se o vhodnosti diety se svým lékařem.

Obsah: 500 ml v plechovém balení